CONTACTEER ONS !

Aarzel niet van je vragen, opmerkingen of suggesties via het onderstaande formulier aan ons te bezorgen. Dit formulier kan ook gebruikt worden als je greeter wil worden. Om een wandeling met één van onze greeters te reserveren, gelieve het juiste anvraagsformulier in te vullen.

  INTERNATIONAL GREETER ASSOCIATION

  Het Greeters-concept is in 1992 in New-York ontstaan toen Lynn Brooks met de “Big Apple Greeters” is begonnen. Sindsdien heeft het concept zich verder uitgebreid tot meer dan 130 steden en regio’s overal in de wereld, van Argentinië tot Vietnam.

  Overal vind je dezelfde kernwaarden. Greeters verwelkomen bezoekers die hun stad, hun dorp of hun streek willen ontdekken en begeleiden ze buiten de gebaande paden voor een gepersonaliseerde wandeling van 2 à 3 uur. Greeters zijn vrijwilligers die van hun stad of streek houden, en die hun passie en hun kennis gratis willen delen met jou.

  Laat ons vertellen hoe het leven er hier uitziet, luister naar de anekdotes en de verhaaltjes, raak vertrouwd met de leefwijze van de bewoners in een ontspannen en vriendelijke sfeer.

  COUCHSURFING

  CouchSurfing is het grootste internationale, op internet gebaseerde gastvrijheidsnetwerk. In februari 2015 waren er ruim 9.000.000 leden. Leden kunnen andere leden vragen om overnachting, en men kan aangeven of men een slaapplek ter beschikking heeft voor andere mensen. Ook is het mogelijk om de site te gebruiken om simpelweg mensen te leren kennen op plekken waar men nog niemand kent.

  WOOFING

  WWOOF (Working Weekends on Organic Farms) is een wereldwijde organisatie en staat voor: Willing Workers On Organic Farms. tenminste, dat is de oude naam. Nu is het internet-tijdsperk aangebruiken en heten ze dus anders: World Wide Opportunities on Organic Farms.