Heb je zin om een greeter te worden ?

Je woont in Brabants Haspengouw en je houdt van deze streek, haar landschappen en geschiedenis? Je kent haar gewoontes en tradities? Je zou graag een beetje van je tijd willen geven om toeristen te verwelkomen en je enthousiasme te delen? Dan ben je de persoon die we zoeken !

WORD EEN GREETER

We verwelkomen de bezoekers als gast, het is een beetje zoals familie of vrienden verwelkomen. We willen de bezoekers van onze gewest leren kennen, en beschouwen ons als vrijwillige ambassadeurs van Brabants Haspengouw.

Als greeter hebben we de kans om in contact te komen met interessante mensen, afkomstig van verschillende steden, landen en continenten. Soms leidt dat zelfs tot nieuwe vriendschappen en wederzijdse culturele uitwisselingen. Zou u geen greeter willen worden en met ons contact opnemen ?

Wat doet een Greeter ?

Een greeter ontvangt een groep van 1 à 6 gasten en zorgt ervoor dat ze zich op hun gemak voelen. Hij geeft hun de kans om de regio te ontdekken en dit onder alle weersomstandigheden. Greeters gaan hun favoriete adresjes, boetieken, historische gebouwen, buurten en anekdotes delen tijdens een rondleiding in hun dorp of stad. Ze delen alles wat interessant kan zijn voor hun bezoeker. Ze geven informatie die soms niet te vinden is in de traditionele gidsen, en antwoorden op de vragen van de bezoekers.

Voorwaarden

Je leeft graag in je streek en je zou graag je enthousiasme met anderen willen delen ? Er zijn niet zoveel voorwaarden om greeter te worden :
  • Je houdt van je streek.
  • Je ontmoet graag nieuwe mensen.
  • Je toont graag je stad aan anderen.
  • Je bent betrouwbaar.
  • Je bent bereid de kernwaarden van de greeters te respecteren.

Ik wil meer info krijgen !

Heb je zin om ons team van greeters in Brabants Haspengouw te versterken, en bezoekers een unieke ervaring te bezorgen ?… Vul dan het formulier op de “contact-pagina” in.